top of page

FAQ

't Leker Live is een festival voor jong en oud. 
Zaterdag 22 juni 2024
20:00 - 01:00 uur

\\TIJD

't Leker Live begint om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Voorlopig tijdschema:

20:00 - 21:00 DJ Piet Stuufklei +

21:00 - 21:45 Fantix +

21:45 - 22:15 DJ Piet Stuufklei +

22:15 - 23:00 Fantix +

23:00 - 01:00 DJ Dre-Z

01:00 Einde muziek en sluiting horeca

+ met gezelligheid zou het wel eens kunnen uitlopen.

\\TRAVEL OPTIONS

Te voet of met de fiets, dit lijkt ons wel iets! Aan de zijde richting Sint Anthonis zal een fietsenstalling worden ingericht. Voor de mensen die met de auto komen, is er gelegenheid om te parkeren op het weiland aan de Dorpsstraat.

\\KLUISJES

Die hebben we niet.

\\TICKET'S VOORVERKOOP

De tickets kosten € 11,00 per stuk (inclusief € 1,00 servicekosten). Wil je tickets bestellen op onze speciale ticketpagina, dan wordt je doorgeleidt naar de ticketservice van Eventgoose. De tickets kun je eenvoudig en binnen een beveiligde omgeving via iDeal, creditcard of PayPall betalen. De tickets worden na de betaalbevestiging direct naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

\\TICKET'S KASSA

Geen online ticket? Dan betaal je aan de kassa € 12,50 per stuk.

\\POLSBANDJES

Bij binnenkomst krijg je een polsbandje. Voor 18+ krijgt men een speciaal polsbandje in verband met het verstrekken van alcoholische consumpties.

\\CONSUMPTIEBONNEN

Er zijn consumptiebonnen verkrijgbaar à € 3,00 per stuk. Hiermee kun je zowel drinken halen aan de bar, als iets te eten halen. De consumptiebonnen zijn niet inwisselbaar.

\\VERKEER EN OMLEIDING

Voor het festival hebben we toestemming van de Gemeente Land van Cuijk om de Dorpsstraat tussen De Stippent tijdelijk af te sluiten. Het verkeer dan omgeleid via ​De Stippent. Houdt rekening met deze buurt, en rijd s.v.p. rustig door deze wijk. Na afloop van het festival wordt er opgeruimd, om de omleiding z.s.m. weer op te heffen.

\\ENTREE & SECURITY

Bij binnenkomst kan u gevraagd wordt om gefouilleerd te worden. ​We hopen voor onze en uw veiligheid dat u medewerking verleend. Meegebrachte consumpties, drugs of wapens worden in beslag genomen.

\\ALCOHOL

We verstrekken enkel alcoholische dranken aan 18+. Met de entree zijn hiervoor speciale polsbandjes te verkrijgen. Bij twijfel kunnen we om identificatie vragen.

\\WEER

We zijn overgelaten aan de weergoden, aangezien het een buiten-evenement betreft. Er wordt een parachute over het plein gehangen. 

\\KAART

bottom of page