top of page

TICKETS

Bestel via onderstaande menu je online tickets voor 't Leker Live, 22 juni 2024 in Ledeacker. Betalen kan gemakkelijk en in een beveiligde omgeving via iDeal, PayPall of met een creditcard. Je wordt doorverwezen naar de website van Eventgoose. Na het bestellen van je tickets ontvang je een mail met hierin de toegangsbewijzen. Neem deze mee en laat deze inscannen bij de toegang. 

Als je tickets bestelt, dan ga je akkoord met onze voorwaarden voor de ticketverkoop en heb je gegarandeerd toegang tot 't Leker Live op het plein in Ledeacker.

Tickets kosten €10,00 exclusief €1,00 servicekosten.

Logo NIX zonder ID zwart.png

Bezoekers van het evenement ’t Leker Live dienen zich te houden aan de in deze bepaling gestipuleerde huisregels. Op het festivalterrein is de Nederlandse wetgeving van kracht. In verband met het belang van de naleving van de huisregels zullen deze eveneens in verkorte vorm bij de ingang en op het terrein van het evenement op borden/zeilen aan de bezoekers worden getoond.

 

  1. Ter bescherming van o.a. de veiligheid van de bezoekers van het evenement dienen bezoekers van 14 jaar en ouder zich op ieder gewenst moment te kunnen legitimeren aan de hand van een geldig ID-bewijs en kunnen ze op ieder gewenst moment worden gefouilleerd (inclusief inzien van meegenomen tassen/rugzakken). Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival door de organisator van het evenement worden ontzegd.

  2. Bezoekers gekleed in clubkleding en/of kleding welke bij (een) bepaalde groepering(en) behoren, kunnen worden geweigerd. 

  3. Film-, video- en professionele fotoapparatuur (fototoestellen met grote, verwisselbare lenzen) en drones zijn niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf expliciet in heeft toegestemd (bv. voor pers). Mobiele telefoons met foto-/videomogelijkheden en normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen mogen wel mee het festivalterrein op. 

  4. Het verspreiden van folders, flyers en/of handelen in goederen op het festival en in de directe omgeving is verboden, tenzij daarvoor schriftelijke toestemming is verleend door de organisatie. 

  5. Het nuttigen van alcohol door personen onder de 18 jaar is niet toegestaan evenals weder verstrekking ervan aan deze personen. Bij constatering zal aan betrokkenen de verdere toegang tot het festivalterrein worden ontzegd. Personen welke kennelijk onder invloed van alcohol en/of drugs het festivalterrein willen betreden kunnen worden geweigerd. De persoon welke aantoonbaar onder invloed is, kan geen aanspraak maken op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen, reiskosten en/of alle overige gemaakte kosten.

  6. Op het evenemententerrein geldt een geheel rookverbod. Op het evenemententerrein wordt geen enkel rookwaar verkocht. Het is wel toegestaan te roken in de daarvoor aangegeven rokersgebieden. 

  7. Op het festivalterrein zijn drugs verboden. Bij constatering van het gebruik en/of in het bezit hebben van soft-/harddrugs en/of het handelen in soft-/harddrugs zal degene onverwijld worden aangehouden en worden overgedragen aan de politie.

  8. Het is verboden om wapens of andere voorwerpen, die als wapen gebruikt kunnen worden, in het bezit te hebben. Bij constatering zal degene worden overgedragen aan de politie.

  9. Voor de veiligheid van de bezoekers en de organisatie kan er cameratoezicht plaatsvinden. Op diverse plaatsen op het festivalterrein zullen dan camera’s hangen. Een ieder die een door het evenement bezoekt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan overheidsinstanties. Tijdens het festival worden eveneens foto’s en video opnames gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden. Eenieder die ’t Leker Live bezoekt, gaat hiermee akkoord.

  10. Alle situaties waarin de algemene voorwaarden, reglementen en huisregels niet voorzien beslist de organisatie. Aanwijzingen van medewerkers van de organisatie of daarvoor aangestelde, bevoegde personen dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een mail!

Bedankt voor je bericht! We nemen binnen een paar dagen contact met je op.

bottom of page