top of page
Piet Stuufklei

DJ Piet Stuufklei

DJ Piet Stuufklei stuuft al bijna 25 jaar als DJ in Sint Tunnis en omgeving. Voorheen als vaste DJ van café-zaal The Athmosphere  en café ’t Hert. Daar heeft hij verschillende CD's in beperkte oplage uitgebracht met hierop zijn favoriete party-hits. Inmiddels zijn deze geluidsdragers gewilde collector-items geworden. Zo nu en dan zien we de Piet Stuufklei CD's voorbij komen op veilingen, waar exorbitante bedragen voor worden neergelegd.

Maar niet alleen in het café, ook bij diverse (tent)feesten, buurtfeesten, kermissen, carnavalsavonden, jubilea, karaoke show’s, personeelsfeesten heeft Piet Stuufklei al vele uren de avond begeleid met zijn altijd bijzondere en vooral sfeervolle muzikale omlijsting.


Op 't Leker Live is Piet Stuufklei aanwezig om jullie op te warmen en te vergezellen tussen de live-optredens door! Gezelligheid gegarandeerd!

Fantix

Fantix

FANTIX-persfoto-2024-ONLY-BANDS.png

FANTIX wordt ook wel de gezelligste coverband van Nederland genoemd. Het enthousiasme van zanger én zangeres, samen met drie topmuzikanten, zorgt ervoor dat FANTIX iedere feesttent op zijn grondvesten doet schudden.

 

Deze band speelt met een flinke dosis energie zelfgemaakte medleys. Ze spelen verschillende soorten muziek: van meezingers tot dancemuziek, maar ook Disco, Rock, Nederlandstalig en Soul.

FANTIX bestaat uit een zanger, zangeres, gitarist, drummer en toetsenist. Ze spelen op verschillende evenementen, van dorpskroeg tot festival.

DJ Dre-Z

DJ Dre-Z

Zange Matta
IMG_8324.jpg

Laten we zeker DJ Dre-Z niet vergeten, die zijn onmiskenbare stempel zal drukken op deze onvergetelijke avond. Met zijn kenmerkende stijl en charisma zal hij ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan op het ritme van zijn beats.

bottom of page