top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverOrganisatie 't Leker Live

Recensie 't Leker Live van Pedro

Leker Live 2022, wat een feest!


Al ben ik al bijna 12 jaar geëmigreerd naar St. Tunnus, dan nog ben ik Trots op 't Leker. Trots op 't Leker omdat ze zoveel organisatoren bij elkaar gekregen hebben om dit feest te organiseren, diverse bandjes en dj's hebben weten te strikken, het klaar hebben gekregen om de doorgaande weg af te sluiten (als is ie wel eens vaker voor langere tijd afgesloten geweest...), licht geluid toiletwagen, entree, bar en ga zo maar door hebben weten te regelen.


Trots op 't Leker, omdat na enen 's nachts een kudde vrijwilligers klaar stond om de weg weer vrij te maken, kostbare spullen in veiligheid te brengen, het enorme parachutedoek te bergen, enz.Trots op 't Leker omdat op zondagmorgen ruim 25 vrijwilligers in alle vroegte aan het werk gaan om het plein op een prettige manier schoon te vegen. En natuurlijk Trots op 't Leker en alle vrijwilligers achter de bar, bij de EHBO, bij de kassa en de muntenuitgifte (het was even kiezen tussen Harrie en Toon) en al die andere vrijwilligers die onopvallend achter de schermen onmisbaar werk verrichten.


En als laatste: Trots op dorpsvereniging 't Leker, die als stuwende kracht achter dit geslaagde festijn zat. Goed gedaan allemaal, je mag gerust Trots op Jezelf zijn en nu ga ik de paracetamol zoeken...10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page