top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverOrganisatie 't Leker Live

Line Up Leker Live bekend!De organisatie heeft een leuk programma in elkaar gezet met (Lekers) talent! We beginnen op tijd: rond 19:00 trappen de Lekerse Klinkers af met hun vrolijke noot! De joekskapel uit Ledeacker brengt u leuke en gezellige mee-deiners.


Hierna is het aan DJ Piet Stuufklei (Paul Sommers) om de stemming erin te houden. DJ Piet is al bekend/berucht in de regio en heeft menig kroeg / feesttent al op zijn kop gezet met zijn vrolijke platen.


Na DJ Piet is het de beurt voor de Kofferbent. De Kofferbent is geen onbekende in Ledeacker en heeft in het verleden menig kermisavondje succesvol verzorgd met hun livemuziek. Met Barbara Dijk op zang, Patrick Jans op gitaar, Jeroen Verhoeven op bas en Marco Nouwens op de drums. Van Abba tot ZZ-top: alles zou zomaar voorbij kunnen komen tijdens hun feestset.


Na de set van de Kofferbent zal DJ Piet tijdens het ombouwen puike platen draaien, zodat de opwachting kan worden gemaakt voor de Eightball Boppers. Deze rockers uit de regio brengen een uur lang onvervalste rock ’n roll muziek met Martijn Willems op drum en zang, Willy Cornelissen en Corné Kremers op gitaar en Henk Honig op de contrabas. Stil blijven staan wordt erg moeilijk met deze gasten.


Tot slot is het aan DJ Bramble om het feestje af te sluiten. DJ Bramble is bekend van o.a. feestkroeg La Bamba en De Generaal in Boxmeer. In de set van DJ Bramble wacht nog een gastoptreden van Zanger Matta. Zanger Matta is viraal gegaan met zijn laatste hit Duikboot. Wie weet worden nog meer leuke nummers gebracht!


Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page