top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverOrganisatie 't Leker Live

't Leker Live gaat door!

3 x recht is scheepsrecht! Nu alle corona maatregelen van tafel zijn, staan ook alle lichten op groen voor ’t Leker Live op 2 juli 2022. De benodigde vergunningen zijn ingediend en staan klaar om afgestempeld te worden. De artiesten zijn geboekt. De horeca is geregeld. We willen jullie uitnodigen om een leuke en muzikaal gevarieerde avond mee te maken tijdens ’t Leker Live. We bieden een muzikaal programma met artiesten en talent met wortels in Ledeacker voor jong en oud.We hebben mooie plannen klaar om het plein rondom de kerk om te toveren tot een ongekend gezellig festivalterrein met een grote Wauw-factor. Er zijn al kaarten te verkrijgen in de voorverkoop. Deze kosten € 11,00 voor 18+ en € 6,00 voor onze jongere gasten. Bekijk onze website www.leker-live.nl voor meer informatie, de online kaartverkoop en het programma.


We zoeken nog vrijwilligers die met deze avond willen meehelpen, zoals:

· Entree / kaartcontrole;

· Kassa / muntenbalie;

· Opbouwen en afbreken festivalterrein.


Lijkt het je leuk om mee te helpen en op deze avond aanwezig te zijn, stuur dan een mailtje naar secretariaat@hetleker.nl.


De (direct) omwonenden aan de Dorpsstraat zullen binnenkort door de organisatie worden uitgenodigd waar we uitleg geven over het gebeuren rondom ’t Leker Live en eventuele vragen willen beantwoorden.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page